Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δημιουργήστε το «κορίτσι» σας στο Facebook μόνο με 39,99 δολάρια




Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν είναι η εποχή του χρόνου που θέλετε να είστε μόνος.
Σε περίπτωση όμως που η αχαλίνωτη φαντασία σας επέτρεψε να καυχηθείτε για την καινούργια σας φίλη, αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε την ύπαρξή της, η τεχνολογία είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδαNamoroFake.com.

Για $ 39,99, (ή τουλάχιστον μερικά δολάρια) όλα τα αισθηματικά σας προβλήματα θα λυθούν. Το συγκεκριμένο site με βάση στη Βραζιλία μπορεί να δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για τη “φίλη” σας, με σχόλια και status σχετικά με τη σχέση σας για τις τελευταίες 30 ημέρες.
Είναι σαν αληθινό (μέχρι, τουλάχιστον  κάποιος να ζητήσει να δει μια εικόνα των δυο σας μαζί με ετικέτα στο Facebook – τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Photoshop)!
Και η απόλυτη απελπισία δεν πρέπει να είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τις πρώην σας να ζηλέψουν, ή να αποφύγετε τα παντρολογήματα που σας ετοιμάζει η μητέρα σας.
Δυστυχώς, η ιστοσελίδα δημιουργεί προς το παρόν μόνο ψεύτικες φίλες και όχι φίλους. Αλλά υπόσχονται να ξεκινήσουν μια αρσενική έκδοση του φανταστικού εραστή.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain