Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ένα πολύ ενδιαφέρον πλάνο της Apple για φέτος!




Η χρονιά μόλις άρχισε και μπορεί να είναι λιγάκι νωρίς να κάνουμε λόγο για το τι θα δούμε και φέτος με ακρίβεια, ωστόσο όλες οι εταιρίες έχουν τα σχέδια τους ήδη έτοιμα και ξέρουν πολύ καλά το τι θα μας ξεδιπλώσουν και φέτος στο τραπέζι.

Λίγο ή πολύ, όλοι περιμένουμε κάποια πράγματα τα οποία θεωρούμε ως “στάνταρ” για την κάθε εταιρία. Για παράδειγμα όλοι περιμένουμε ένα νέο Galaxy S IV από την Samsung, ένα νέο κινητό που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της HTC για το Android κοινό της και θα αντικαταστήσει το One X, ίσως το M7 όπως φημολογείται κτλ. Έτσι λοιπόν και η Apple έχει τα σχέδιά της για φέτος και όπως κάθε χρόνο, όλοι κάνουν σαν τρελοί για να μάθουν την ακριβή ημερομηνία που θα αποφασίσει η εταιρία να ανανεώσει το κάθε προϊόν της, ειδικά αν πρόκειται για iPad και iPhone!
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα ιδιαίτερο πλάνο, το οποίο εκτιμούν κάποιοι αναλυτές που ασχολούνται με την Apple, πως θα ακολουθήσει για φέτος η εταιρία από το Cupertino της Καλιφόρνια.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, αυτό που θα λέγαμε πως μας κρατάει ως έκπληξη η Apple, είναι πως τα σχέδια μιλούν όχι μόνο για ένα νέο iPhone, το 5S κατά πάσα πιθανότητα με επεξεργαστή Α7 στα 28nm(quad core), αλλά και για ένα iPhone 5 με νέο σχεδιασμό, που ο αναλυτής μας το χαρακτηρίζει και ως το “φτηνό iPhone”. Μήπως η Apple σχεδιάζει μια φτηνή έκδοση του iPhone 5 από πλαστικό σασί που ακούμε τον τελευταίο καιρό, το “iPhone των φτωχών“;
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα αυτό, βαίνει με την πρόβλεψή μας σχετικά με την γρήγορη ανανέωση του μεγάλου iPad για την οποίο σας είχαμε αιτιολογήσει σε προηγούμενο άρθρο. Για την Apple, μάλλον φαίνεται δεδομένο πως πλέον θα χρησιμοποιεί στο iPad την έκδοση του Χ του επεξεργαστή που θα φοράει το εκάστοτε iPhone, βελτιωμένη δηλαδή ως προς τα γραφικά, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της οθόνης του iPad Retina. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ένα και μόνο πράγμα, το νέο iPhone θα κυκλοφορεί πριν από το νέο iPad, με ελάχιστη ίσως χρονική διαφορά, όπως ακριβώς βλέπετε και στο πιο πάνω χρονοδιάγραμμα.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain