Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Υπηρεσία για τις επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ Το "yourbusiness.gr" είναι ένα εύχρηστο online εργαλείο δημιουργίας site για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες
Τη δυνατότητα προώθησης της δραστηριότητάς τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν για ένα χρόνο, δίνει ο ΟΤΕ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.grκαι μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί. Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.
Video μαθήματα κατευθύνουν τον χρήστη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Επίσης περιλαμβάνονται και επιπλέον δυνατότητες, όπως:
- η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
- η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
- η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.
Ταυτόχρονα παρέχονται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain