Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

500 εφαρμογές τη μέρα




Μπορεί να μην κατάφερε να διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών στο λανσάρισμα των Windows 8, όμως τα καλά νέα για τη Microsoft (και τους κατόχους συσκευών με το νέο λειτουργικό της) έρχονται από αλλού. Σύμφωνα με τοwinappupdate.com (όπως γίνεται αντιληπτό από το όνομά του παρακολουθεί τι συμβαίνει στο Windows Store), ο ρυθμός εισόδου νέων εφαρμογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, φθάνει τα 500 apps την ημέρα, νούμερο βέβαια που αν διατηρηθεί δεν είναι ικανό να φέρει τις 100.000 εφαρμογές στο πρώτο τρίμηνο διάθεσης των Windows 8(αυτός είναι ο στόχος της Microsoft).

 Όμως κοιτώντας το διάγραμμα στο ίδιο άρθρο του αμερικάνινου site είναι εμφανής μία ανοδική τροχιά, η οποία λογικά θα γίνει όλο και πιο έντονη στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με το ίδιο site, στο λανσάρισμα των Windows 8 είχαν ανέβει λίγο περισσότερες από 9.000 εφαρμογές, με το 88% να διατίθεται δωρεάν.
Πάντως, ακόμα και σήμερα, ο ρυθμός εισόδου νέων εφαρμογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft απέχει κατά πολύ από το αντίστοιχο νούμερο για τα Android apps, όπου περισσότερες από 20.000 εφαρμογές προστίθονται κάθε μέρα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain