Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βρείτε εύκολα και φθηνά θέση πάρκινγκ Σε ριζική ανανέωση προχώρησε το Parking Defenders




Ριζική ανανέωση έκαναν οι δημιουργοί του Parking Defenders στη συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία σε 6 μήνες λειτουργίας έφθασε τους 6.000 ενεργούς χρήστες, που τη χρησιμοποιούν για να βρουν μία θέση πάρκινγκ στην Αθήνα.

Η εφαρμογή, μέσα από μια διαδικασία που μοιάζει μάλλον με παιχνίδι, έδωσε στους χρήστες της τη δυνατότητα να ανταλλάσουν μεταξύ τους ελεύθερες θέσεις parking, γλιτώνοντας την ταλαιπωρία της ατέλειωτης αναζήτησης στους δρόμους της Αθήνας.
Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα που είναι η αναζήτηση πάρκινγκ. Στη νέα έκδοση του Parking Defenders, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες και για όλα τα ιδιωτικά parking της περιοχής που ψάχνουν θέση. Μπορούν λοιπόν να συγκρίνουν την απόσταση, το κόστος και τις παροχές κάθε ιδιωτικού parking προκειμένου να επιλέξουν σε ποιο θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους. Προς το παρόν, υπάρχουν στο σύστημα 300 πάρκινγκ εντός Αθηνών, αλλά ο αριθμός αυτός αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
To πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο χρήστης μπορεί δίνοντας την τοποθεσία στην οποία πηγαίνει και τον εκτιμώμενο χρόνο παραμονής του μπορεί να δει πάνω στο χάρτη το κόστος όλων των ιδιωτικών πάρκινγκ και να επιλέξει αυτό που θέλει. Φυσικά, η εφαρμογή του δίνει και τη δυνατότητα πλοήγησης στο πάρκινγκ που επέλεξε, ενώ σταδιακά θα αρχίσουν να υπάρχουν και προσφορές από ιδιωτικά πάρκινγκ προς τους χρήστες του Parking Defenders.
Επίσης, υπάρχει και η επιλογή “Save my spot” που δίνει στους χρήστες του Parking Defenders τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν την ακριβή διεύθυνση της θέσης parking τους στο χάρτη αλλά και με τη βοήθεια λήψης φωτογραφίας.
Παράλληλα, στη νέα έκδοση του Parking Defenders οι δημιουργοί του έχουν φροντίσει να ενισχύσουν το “fun” χαρακτήρα της εφαρμογής μέσα από διαγωνισμούς και εβδομαδιαίες “Αποστολές” που απευθύνονται στο σύνολο των χρηστών και έχουν στόχο να κάνουν τη διαδικασία αναζήτησης parking συναρπαστικό παιχνίδι.
Η νέα έκδοση του Parking Defenders είναι ήδη διαθέσιμη για smartphones με λειτουργικό Android, iPhone και Windows Phone.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain