Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγωνισμός My Smart Summer Share

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου να κρατήσουν ζωντανές τις καλοκαιρινές αναμνήσεις τους. O διαγωνισμός My Smart Summer Share (https://www.facebook.com/SamsungElectronicsHellas?sk=app_498284716850102) γίνεται στο Facebook και εκεί οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν εντυπωσιακές Samsung Smart Cameras.


H διαδικασία είναι απλή… το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης, είναι αρχικά Like στη σελίδα της Samsung Electronics Hellas στο Facebook και στη συνέχεια να ανεβάσει την αγαπημένη του φωτογραφία από τον υπολογιστή του ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Η φωτογραφία εμφανίζεται μέσα στην οθόνη της Smart Camera, όπως γίνεται και στην πραγματικότητα και ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στο προεπιλεγμένο κείμενο της εφαρμογής ή να γράψει το δικό του και να πατήσει αποστολή. Με την ολοκλήρωση της συμμετοχής, δημοσιεύεται αυτόματα στο wall του χρήστη η Smart Camera με την προεπιλεγμένη φωτογραφία του.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί, κάνοντας Like στο Facebook ή Share στο Twitter.

Oι φωτογραφίες με τα περισσότερα Like κερδίζουν φωτογραφικές μηχανές Samsung Smart Cameras με ενσωματωμένο WiFi, που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες τους στο Facebook και έτσι να μοιράζονται τις στιγμές τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε πραγματικό χρόνο.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι τα παρακάτω:
  • 1ος νικητής: Samsung WB150F
  • 2ος νικητής: Samsung DV300F
  • 3ος νικητής: Samsung ST200F

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain