Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τρία νέα Motorola ανακοινώθηκαν και έρχονται Ευρώπη




Τα λένε RAZR HD, RAZR Maxx HD και RAZR M, με τα δύο πρώτα να αντικαθιστούν στην ουσία τα ήδη υπάρχοντα RAZR. Όσο για το τρίτο, φαντάσου το σαν ένα επανασχεδιασμένο RAZR, με τη διαφορά πως στην Ευρωπαϊκή εκδοχή του θα έχει επεξεργαστή της Intel.


Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…
Το HD σκέτο, έχει οθόνη 4,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED (ανάλυσης 1280×720 pixels),  διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 χρονισμένο στα 1,5GHz , 8άρα κάμερα, 1GB μνήμης, 16GB storage και υποδοχή επέκτασης για κάρτες microSD. Επίσης είναι φτιαγμένο από κέβλαρ, αντέχει ακόμη και αν βραχεί με σταγόνες νερού, ενώ έχει τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το προηγούμενο RAZR – το περιττό bezel μας αποχαιρετά. Όσο για το λειτουργικό του είναι στην έκδοση 4.0, αλλά σύντομα θα αναβαθμιστεί σε Jelly Bean, έστω και αν η Google έχει εξαγοράσει τη Motorola…
Όσον αφορά στo Maxx HD είναι το ίδιο τηλέφωνο, με τη διαφορά ότι ενσωματώνει 32GΒ αποθηκευτικού χώρου και μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία στα 3.300mAh.
Η οικογένεια μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις λόγους ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι Αμερικανοί: ταχύτητα, διαχείριση ενέργειας και… Android. Το τελευταίο το επιβεβαιώνουμε και εμείς. Όσο για τα άλλα δύο, θα μας επιτρέψετε να το απαντήσουμε όταν θα έρθουν (;) και στη χώρα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain