Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

«e-Personal Plan» στα Καταστήματα Wind Διάλεξε εύκολα πρόγραμμα, συσκευή και χρήματα που θες να δαπανήσεις
Ηλεκτρονικά, μέσω μιας νέας έξυπνης πλατφόρμας, μπορούν πλέον οι πελάτες των καταστημάτων Wind να επιλέγουν το πακέτο κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας καθώς και Internet που τους ταιριάζει.


Η νέα δια-δραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Personal Plan καθοδηγεί, με απλά βήματα, τους επισκέπτες των καταστημάτων Wind, ώστε να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει βάσει της χρήσης που κάνουν, το ποσό που θέλουν να πληρώνουν και τα χαρακτηριστικά της συσκευής που τους ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης «χαρτογραφεί» ψηφιακά τις ανάγκες επικοινωνίας του, συγκρίνει τις προσφορές και επιλέγει αυτό που τον καλύπτει απόλυτα.
Το e-Personal Plan εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των ατομικών προγραμμάτων, αλλά και των Επιχειρήσεων, τόσο για Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία, όσο και για Internet και Mobile Internet. Επιπρόσθετα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη συσκευή που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα Smartphones συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους, αλλά και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες προσφορές των καταστημάτων Wind. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain