Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Λιγότερα iPad 2 διαθέσιμα τα Χριστούγεννα



Ήταν δύσκολο να βρεις iPad 2, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο το επόμενο τρίμηνο. Σύμφωνα με αναλυτή της JPMorgan Chase, σημείωμα του οποίου προς πελάτες του, επικαλείται το Bloomberg, η Apple μείωσε τις παραγγελίες για την κατασκευή iPad 2 από την κινεζικική Hon Hai κατά 25% όσον αφορά το δ’ τρίμηνο του 2011. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Hon Hai καλείται να παραδώσει 13 εκατ. συσκευές όταν η αρχική παραγγελία ήταν για 17 εκατ. τεμάχια.


Η είδηση, εφόσον ισχύει, έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς είναι η πρώτη φορά που η Apple κάνει περικοπές στο iPad, ιδίως μάλιστα όταν οι πωλήσεις των tablets έχουν κυριολεκτικά εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, η μετοχή της Apple σημείωσε μία ελαφρά πτώση, αλλά μάλλον αυτό να οφείλεται στο ότι η αμερικανική εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε διευκρινίσεις ή διάψευση. Πάντως, η εκτίμηση ότι η Apple θέλει με αυτό τον τρόπο να προετοιμάσει το έδαφος για αλλαγή μοντέλου δεν μοιάζει και τόσο λογική, δεδομένου ότι τα Χριστούγεννα θα πουλήσει ότι tablet και αν έχει στην αγορά. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους προμηθευτές εξαρτημάτων, στους οποίους -και αρκετά ψηλά στη λίστα μάλιστα- περιλαμβάνεται η Samsung, οι σχέσεις της Apple με την οποία δεν θα χαρακτηρίζονταν ως ιδιαίτερα καλές αυτή την περίοδο. 

TABLET ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ
Tablet για όλους! Τώρα υπάρχει ένα tablet για όλους μας. 
Το internet browsing και η πρόσβαση στα email γίνεται παντού και εύκολα.
Με οθόνη περίπου 10 inches και συνδεσιμότητα με ενσωματωμένο wifi και 3G,
το ZTE V9 SMARTPAD είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση, έχει μόνο €318!
Το νέο Motorola XOOM 32GB ενδείκνυται για φωτογραφίες, μουσική και video sharing. Χειρίζεται κανείς εύκολα όλα τα multimedia αρχεία και με το Android λειτουργικό, δεν χρειάζεται πολύπλοκα προγράμματα για την εισαγωγή αρχείων στο tablet.  Με μεγάλη χωρητικότητα, 32GB και πάνω, μπορεί να αποθηκεύει αρκετά αρχεία και η τιμή του: €767,99

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain