Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

hol video club



Μια νέα υπηρεσία ξεκινάει να προσφέρει η hellas online, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να νοικιάζουν ταινίας μέσα από ένα ψηφιακό video club. Το hol video club, όπως είναι το όνομα της υπηρεσίας, θα προσφέρει μια πλούσια ταινιοθήκη, που περιλαμβάνει περιεχόμενο από όλες τις κατηγορίες (κωμωδίες, περιπέτειες, τηλεοπτικές σειρές, παιδικό πρόγραμμα κ.α.) σε κανονική αλλά και υψηλή ανάλυση. για την καλύτερη διαχείριση της υπηρεσίας, στο hol video club παρέχεται η δυνατότητα γονικού ελέγχου, αναζήτησης αλλά και οδηγού προγράμματος για είκοσι μεγάλα διεθνή κανάλια.


Το κόστος για την ενοικίαση ταινιών ξεκινάει από τα 2,99 ευρώ για 24 ώρες (χωρίς περιορισμό στον αριθμό των προβολών), ενώ όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση της υπηρεσίας hol video club (παλιοί και νέοι συνδρομητές hol double play) θα πρέπει να εγγραφούν στην υπηρεσία hol my tv, αποκτώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό με κόστος 8 ευρώ. 

TABLET ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ
Tablet για όλους! Τώρα υπάρχει ένα tablet για όλους μας. 
Το internet browsing και η πρόσβαση στα email γίνεται παντού και εύκολα.
Με οθόνη περίπου 10 inches και συνδεσιμότητα με ενσωματωμένο wifi και 3G,
το ZTE V9 SMARTPAD είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση, έχει μόνο €318!
Το νέο Motorola XOOM 32GB ενδείκνυται για φωτογραφίες, μουσική και video sharing. Χειρίζεται κανείς εύκολα όλα τα multimedia αρχεία και με το Android λειτουργικό, δεν χρειάζεται πολύπλοκα προγράμματα για την εισαγωγή αρχείων στο tablet.  Με μεγάλη χωρητικότητα, 32GB και πάνω, μπορεί να αποθηκεύει αρκετά αρχεία και η τιμή του: €767,99

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain