Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Huawei Honor: Επίσημα κοντά μας



Επίσημη ανακοίνωση του νέου smartphone του κινεζικού κολοσσού. Το Huawei Honor διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών FWVGA capacitive με ανάλυση στα 854×480 pixels (16:9), 8MPixels κάμερα (και δεύτερη στα 2MPixels για βιντεοκλήσεις) ενώ ενσωματώνει τα Android 2.3.5 (Gingerbread). 


Το αποκλειστικό user interface της Huawei είναι πολύ εύκολο στην παραμετροποίηση, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, και ένα ενδιαφέρον widget για τον καιρό. Η συσκευή διαθέτει single-core επεξεργαστή στα 1.4GHz, μνήμη 512MB, υποστήριξη GPS, τρεις διαφορετικούς αισθητήρες, καθώς και μεγάλη διάρκεια αναμονής, χάρη στην μπαταρία των 1900mAh. Θα κυκλοφορήσει αρχικά σε Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή σε μαύρο χρώμα.

TABLET ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ
Tablet για όλους! Τώρα υπάρχει ένα tablet για όλους μας. 
Το internet browsing και η πρόσβαση στα email γίνεται παντού και εύκολα.
Με οθόνη περίπου 10 inches και συνδεσιμότητα με ενσωματωμένο wifi και 3G,
το ZTE V9 SMARTPAD είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση, έχει μόνο €318!
Το νέο Motorola XOOM 32GB ενδείκνυται για φωτογραφίες, μουσική και video sharing. Χειρίζεται κανείς εύκολα όλα τα multimedia αρχεία και με το Android λειτουργικό, δεν χρειάζεται πολύπλοκα προγράμματα για την εισαγωγή αρχείων στο tablet.  Με μεγάλη χωρητικότητα, 32GB και πάνω, μπορεί να αποθηκεύει αρκετά αρχεία και η τιμή του: €767,99

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain