Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Επιδρομή του FBI σε datacenter



Αν κάποια στιγμή δείτε ότι το site σας δεν λειτουργεί, μην απορήσετε αν η εταιρία που έχει αναλάβει το web hosting, σας πει ότι ο server στον οποίο φιλοξενείστε, έχει κατασχεθεί από το FBI.

Ο πόλεμος ενάντια στην κυβερνο- τρομοκρατία φαίνεται πως παίρνει πιο πρακτικές διαστάσεις, ειδικά μετά τις τελευταίες επιθέσεις των Anonymous και LulzSec (ναι, το FBI δεν γλύτωσε από τους τελευταίους, όπως και η CIA).

Επιδρομή που έγινε στις 01:15 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, στο datacenter της εταιρίας DigitalOne στην πολιτεία της Virginia, από το FBI, όπου το «γραφείο» κατέσχεσε διάφορους servers, είχε ως αποτέλεσμα πολλά sites και blogs να εξαφανιστούν για λίγες ώρες. Μάλιστα, όταν οι admins καλούσαν την DigitalOne, ο υπεύθυνος της εταιρίας τους έλεγε πως έψαχναν για έναν συγκεκριμένο, αλλά πήραν διάφορους από τους servers που φιλοξενούνται εκεί.

Η επιδρομή έγινε λίγες ώρες πριν απαγγελθούν κατηγορίες σε 18χρονο στη Μεγάλη Βρετανία που φέρεται να συνδέεται με τους LulzSec και ο οποίος, επίσημα πια, κρατείται.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain