Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

appBlaster: χειριστήριο-όπλο για το iPhone



Η εταιρεία Apptoyz έχει αναπτύξει το Alien Attack, ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για το iPhone. Χρησιμοποιεί την κάμερα και την τεχνολογία augmented reality, για να γεμίσει τους πραγματικούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους με virtual εξωγήινους. Εσείς, με τον αισθητήρα κίνησης, στοχεύετε και τους πυροβολείτε. Έτσι το παιχνίδι ουσιαστικά προσφέρει άπειρες πίστες, ενώ διατίθεται δωρεάν!

Η ίδια εταιρεία τώρα, έφτιαξε ένα ειδικό χειριστήριο, σε σχήμα και μέγεθος φουτουριστικού ημιαυτόματου όπλου. Στο επάνω τμήμα του, σε μία ειδική υποδοχή, τοποθετείτε το iPhone. Δύο ειδικά pads capacitive αφής, ακουμπούν στα δύο εικονικά πλήκτρα fire, επάνω στην οθόνη, τα οποία αποκρίνονται με τη χρήση σκανδάλης επάνω στο χειριστήριο.

Η συσκευή δυστυχώς θα είναι συμβατή μόνο με το Alien Attack, εκτός αν βρείτε και άλλο παιχνίδι που έχει τα ίδια on-screen controls. Θα κοστίζει περίπου 25 ευρώ και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο. Δεν ξέρουμε αν θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά αν το θέλετε πραγματικά υπάρχει πάντα το Ebay.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain