Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Εκκαθάριση στο Instagram



Σε εκκαθάριση των spam λογαριασμών προχωράει τις τελευταίες μέρες το Instagram, όπως άλλωστε είχαν κάνει γνωστό οι άνθρωποί του την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα,  η «σκούπα» είχε ως αποτέλεσμα να «κοπούν» έως και μερικές δεκάδες εκατομμύρια λογαριασμοί από το Instagram, απώλειες που κατά κύριο λόγο έγιναν εμφανείς στα δημοφιλέστερα accounts του δικτύου, τα οποία απώλεσαν μια μεγάλη βάση των followers.
Ενδεικτικό γεγονός είναι ότι λογαριασμοί από celebrities, όπως του Justin Bieber εμφανίζουν σήμερα λιγότερους followers κατά μερικά εκατομμύρια, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες είχε ο επίσημος λογαριασμός του Instagram φαίνεται να έχει χάσει περισσότερους από 18 εκατομμύρια followers ή ποσοστιαία πάνω από το 29% της βάσης.  
Τα στοιχεία παρατίθονται από τον web developer Zach Allia, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα σχετικό infographic με τους 100 δημοφιλέστερους λογαριασμούς.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain