Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Θέτουν νέο ρεκόρ με 4 εκατ. προπαραγγελίες μέσα στις πρώτες 24 ώρες!Ανάμεικτα τα συναισθήματα του κοινού, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, μετά την παρουσίαση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, αλλά είτε είστε οπαδοί είτε πολέμιοι του “μήλου” δεν μπορεί παρά να εντυπωσιαστείτε από τη ζήτηση των νέων μοντέλων. Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι έσπασε νέο ρεκόρ με πωλήσεις περισσότερων από 4 εκατ. συσκευών μέσα στις πρώτες 24 ώρες ανοικτών προπαραγγελιών! Ο αριθμός αφορά και τα δύο μοντέλα, ενώ είναι διπλάσιος από αυτόν του iPhone 5 (2 εκατ. στις πρώτες 24 ώρες).

Σύμφωνα με τον Tim Cook
“Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι καλύτερα σε κάθε τομέα και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι καταναλωτές τα αγαπούν όσο κι εμείς. Οι προπαραγγελίες τους έχουν θέσει νέο ρεκόρ για την Apple και δεν βλέπουμε την ώρα να αρχίσουμε τη διάθεση τους την ερχόμενη Παρασκευή”
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η Apple θα πάει πίσω την κυκλοφορία τους σε ορισμένες χώρες, αλλά θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα για λανσάρισμα σε περισσότερες από 20 χώρες στις 26 Σεπτεμβρίου.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain