Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Event για μία πρώτη γεύση από... Windows 9 ανακοίνωσε η Microsoft στις 30 ΣεπτεμβρίουΑνακοίνωση για event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο San Francisco από τη Microsoft, επιβεβαιώνοντας μ' αυτό τον τρόπο τις φήμες που είχαν διαρρεύσει και αφορούσαν αυτή την ημερομηνία. Η εταιρεία έστειλε τις προσκλήσεις, με τους Joe Belfiore καιTerry Myerson να ετοιμάζονται να μας μιλήσουν για το μέλλον των Windows, δηλαδή ταWindows 9.


Αναμένεται ότι η Microsoft θα έχει έτοιμο για το event ένα "Windows Technical Preview", προσφέροντας σε προγραμματιστές και επιχειρησιακούς πελάτες μία πρώτη γεύση από τις αλλαγές που θα μας φέρουν τα επόμενα Windows.
Το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται οι διαρροές σχετικά με το τι περιμένουμε από τα Windows 9, με πληροφορίες για το νέο Start Menu τους, ένα virtual desktop feature καθώς καιNotification Center. Επιπλέον, η Microsoft ετοιμάζεται για μικροαλλαγές στο user interface για το desktop, ίσως και ενσωμάτωση της voice assistant Cortana.

Το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία μέσα στην επόμενη χρονιά, οπότε και θα γνωρίσουμε το σύνολο των νέων χαρακτηριστικών του.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain