Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τρία νέα iPhone το 2013; Οργιάζει η φημολογία για τα επόμενα βήματα της Apple




Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα iPhone θα ανακοινώσει η Apple στη διάρκεια του 2013, σύμφωνα με νέες φήμες που ξεκίνησαν σήμερα από την Ασία. Ειδικότερα, σύμφωνα με τους Commercial Times από την Ταϊβάν, που άνοιξαν το θέμα, η αμερικάνικη εταιρεία θα ανακοινώσει μέχρι το τέλος Ιουνίου ένα iPhone με οθόνη 4 ιντσών, το iPhone 5S και ένα ακόμη με οθόνη 4,8 ιντσών, το iPhone Math(;), ενώ ένα τρίτο μοντέλο με κάμερα ανάλυσης 12 megapixels θα λανσαριστεί στην αγορά πριν την περίοδο των επόμενων Χριστουγέννων.

Η φημολογία επικαλείται πηγές από την αλυσίδα προμηθευτών της Apple, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος και για λανσάρισμα iTV μέχρι το τέλος του έτους. Συνολικά, ο αριθμός των συσκευών που θα παρουσιάσει η αμερικάνικη εταιρεία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φθάνει έως και τα 8 νέα μοντέλα.
Ειδικότερα τώρα για το iPhone, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της φημολογίας είναι το νέο μεγαλύτερο μέγεθος στις 4,8 ίντσες, στοιχείο που διαφοροποιείται με τη μέχρι τώρα πολιτική της Apple. Μολονότι οι συσκευές με οθόνη κοντά στις 5 ίνστες γίνονται όλο και περισσότερο αποδεκτές από το καταναλωτικό κοινό, δημιουργεί ένα καινούργιο πονοκέφαλο για τους developers εφαρμογών, προσθέτοντας μία ακόμα διάσταση στα apps που ετοιμάζουν για το οικοσύστημα της εταιρείας. Ωστόσο, εφόσον ισχύει ο αριθμός των τριών μοντέλων, δεν αποκλείεται μία εξ’ αυτών να είναι μία δοκιμαστική κίνηση της Apple σε μεγέθη μεγαλύτερα από αυτά που μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Για να δούμε...

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain