Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δικό της smartphone φτιάχνει η Microsoft




Πριν από ένα μήνα περίπου, σε μια συνέντευξή του, ο Steve Ballmer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, είχε προαναγγείλει ότι η εταιρεία θα κινηθεί αντίστοιχα με τη Google (χωρίς βέβαια να την κατονομάζει) δημιουργώντας, ταυτόχρονα με το software και δικές της συσκευές, οι οποίες θα λειτουργούν σε ένα βαθμό ως σημείο αναφοράς για την γκάμα των υπολοίπων κατασκευαστών που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό της.

Έτσι μετά το Surface, την ιδιαίτερη ταμπλέτα της αμερικάνικης εταιρείας, στα σκαριά φαίνεται ότι είναι και κάποιο smartphone. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του αμερικάνικου τύπου, η Microsoft εργάζεται ήδη πάνω σε αυτό το project, συνεργαζόμενη με προμηθευτές από την Ασία. Τα δημοσιεύματα επικαλούνται πηγές, σχετικές με το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας ότι η εταιρεία επεξεργάζεται μια συσκευή που θα κυμαίνεται σε μέγεθος κάπου μεταξύ 4 και 5 ιντσών, ενώ είναι άγνωστο αν (και πότε) θα λανσαριστεί σε μαζική κυκλοφορία.
Τόσο ο Steve Ballmer, σε συνέντευξη του στους Wall Street Journal, όσο και άλλοι εκπρόσωποι της Microsoft αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις φήμες. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain