Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Me.ga: Άνοιξε η ιστοσελίδα της νέας υπηρεσίας του Kim DotCom




Ο Kim Dotcom, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter @KimDotCom, παρουσίασε το νέο domain για την πολυαναμενόμενη καινούρια υπηρεσία του, Mega, για την οποία είχαμε μάθει λεπτομέρειες και παλαιότερα.

Πρόκειται για το Me.ga, όπου θα βρείτε προς το παρόν ένα απλό teaser, καθώς η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα τον προσεχή Ιανουάριο, ένα χρόνο μετά την «αμφισβητούμενη» και πολυσυζητημένη εισβολή της αστυνομίας στην οικία του.
Σε αυτή τη φάση, το Me.ga κάνει redirect στο Kim.com/mega, ενώ το site, στο οποίο κυριαρχεί ένα μεγάλο λογότυπο Megaμαζί με το «χεράκι» του κλικ του mouse, σε καλεί να τοποθετήσεις το email σου, ώστε να είσαι ο πρώτος που θα μάθεις για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας.
Η νέα υπηρεσία του Kim DotCom, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα δραστηριοποιείται και αυτή στο κομμάτι του file-sharing,όπως το MegaUpload, θα είναι όμως λίγο διαφοροποιημένη «επιτρέποντας στους χρήστες της να κωδικοποιούν τα αρχεία, αλλά και να τα αποκωδικοποιούν, με ένα δεύτερο κωδικό, για μεγαλύτερη ασφάλεια».
Περισσότερα θα μάθουμε στις 20 Ιανουαρίου…


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain