Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Fail της Google στο Android 4.2: Πού είναι ο Δεκέμβριος, οέο;




H νέα έκδοση του Jelly Bean, το Android 4.2, βρίσκεται ήδη στις νεότερες «Nexus» προτάσεις που κυκλοφόρησαν στην αγορά, τα Nexus 4 και Nexus 10, αλλά και τα «ενημερωμένα» Nexus 7 και Galaxy Nexus.

Φαίνεται, όμως, ότι ένα «προβληματάκι», το οποίο εντόπισε πρώτα το site Android Police δημιουργεί, ήδη, αναστάτωση. Η εφαρμογή «People» (που είναι προεγκατεστημένη στο λειτουργικό της Google) αγνοεί ολόκληρο το μήνα Δεκέμβριο!
Έτσι, αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να προσθέσει στην εφαρμογή τα γενέθλια ενός φίλου του, τα οποία είναι το Δεκέμβριο, πολύ απλά δεν μπορεί και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο Νοέμβριο και τον Ιανουάριο!
Όπως φαίνεται, το ζήτημα αφορά ένα «πρόβλημα με το API» παρά το ίδιο το widget που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Google γνωρίζει το πρόβλημα και κάνει προσπάθειες για να το επιλύσει. Μέχρι τότε, αυτό που μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι συσκευών με Android 4.2 είναι να τοποθετούν τα γενέθλια του Δεκεμβρίου γράφοντας με το πληκτρολόγιο του κινητού τους ολόκληρη την ημερομηνία.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain