Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Tα Public υποδέχονται τις iTunes gift cards




Τα καταστήματα Public (www.public.gr) υποδέχονται τις iTunes – gift cards.
Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, iTunes, λανσάρει στηνΕλλάδα το concept των gift cards πρώτα στα Public(www.public.gr), τα οποία από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίουδιαθέτουν στα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα iTunes – gift cards των 15, 25 και των 50 ευρώ.

Τα καταστήματα Public σας ανοίγουν την πόρτα σε εκατομμύρια τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές του iTunes Store, τα οποία, πλέον, μπορούν να γίνουν δικά σας, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας στο Internet. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Η πληθώρα των εφαρμογών και οι διαρκώς ανανεούμενες λίστες μουσικής, ταινιών, βιβλίων και παιχνιδιών δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο… Στην πλατφόρμα του iTunes υπάρχει μια κατάλληλη εφαρμογή για ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε! Μάλιστα τώρα με το iTunes στο Cloud, η μουσική, οι εφαρμογές και τα βιβλία που αγοράζετε εμφανίζονται αυτομάτως σε όλες τις συσκευές σας για να τα απολαμβάνετε όπου κι αν είστε.  Κι αν ψάχνετε το τέλειο δώρο, τι καλύτερο από «e-entertainment» με την iTunes –gift card μόνο από τα Public. Επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα και εξασφαλίστε το απόλυτο δώρο για εσάς και τους φίλους σας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain