Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το event της Google αναβλήθηκε, το Nexus 10 όμως είναι εδώ πιο… ξεκάθαρο από ποτέ



Μπορεί ο τυφώνας «Σάντι» να ανάγκασε την Google να αναβάλλει το σημερινό event που είχε προγραμματίσει στη Νέα Υόρκη, όμως τις συσκευές που θα ανακοινώσει τις γνωρίζουμε πιο καλά κι απ’ τη σκιά μας.
Για το LG Nexus 4, το Nexus 7 των 32GB, καθώς και το Nexus 10 (την ταμπλέτα που ετοιμάζει σε συνεργασία με τηSamsung) έχουμε διαβάσει πολλά. Για το τελευταίο τώρα κυκλοφορεί ακόμη και video…
Η διαρροή προέρχεται από το site Briefmobile και αφορά ένα video που μπορεί να έχει διάρκεια μόλις… 5 δευτερόλεπτα (!)όμως αποκαλύπτει την εμφάνιση της νέας «Nexus» ταμπλέτας – ή, εν πάσει περιπτώσει, μας δίνει μία μικρή γεύση απ’ αυτήν. Το μόνο που βλέπουμε είναι το χρήστη να «ξεκλειδώνει» τo tablet και να ανοίγει σ’ αυτό την εφαρμογή του Google Chrome. Τίποτα περισσότερο…
Η πηγή του Briefmobile αναφέρει, πάντως, ότι το πίσω μέρος του Nexus 10 είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό και ότι έτσι η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά.
Περισσότερα γι’ αυτή, αν δεν υπάρξει ενδιάμεσα κάποια… επιπλέον διαρροή, θα μάθουμε στο event της Google (όταν επαναπρογραμματιστεί).


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain