Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ανακαλύπτοντας τα κατατόπια της πόλης με το CitisLIVE Greece




«Και πού λες να πάμε»; Μία φαινομενικά εύκολη ερώτηση και μάλιστα… ανοιχτού τύπου που όμως αρκεί για να βυθίσει την παρέα σε σκέψη και περισυλλογή. Αυτούς τους προβληματισμούς και όχι μόνο έρχεται να διαλύσει το CitisLIVE Greece, η νέα εφαρμογή της Creative Image Technologies που «σαρώνει» στο App Store (ανέβηκε στην κορυφή του chart των επί πληρωμών εφαρμογών για το iPhone μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία της)!

Μία εφαρμογή, 24/7 ενημέρωση

Ας αρχίσουμε όμως με τα βασικά. Το CitisLIVE Greece είναι μία εφαρμογή για το iPhone που φιλοδοξεί να μετατραπεί στονκαλύτερο σύντροφο του «always connected» ανθρώπου κι αυτό διότι είναι σε θέση να του παρέχει οποιαδήποτε πληροφορίααναζητά εκείνος «on the go», είτε πρόκειται για κάποιο μέρος/σημείο ενδιαφέροντος, είτε για μία είδηση επικαιρότητας.
Το περιβάλλον εργασίας της είναι κυψελωτό, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την κατηγορία που θέλετε: κατόπιν εμφανίζονται μπροστά σας τα σημεία που έχει στη βάση δεδομένων του το CitisLIVE –μπορείτε να τα ταξινομήσετε βάσει αξιολόγησης, αλφαβητικά ή ανάλογα με το πόσο κοντά σας βρίσκονται. Στο κάτω μέρος του interface και μόνο στην αρχική σελίδα της εφαρμογής θα βρείτε ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, έτσι όπως αντλούνται από γνωστά ελληνικά sites, για την ενημέρωσή σας. Την καθεμία μπορείτε να την αξιολογείτε, προκειμένου να εμφανίζονται στο feed σας ειδήσεις που να σας ενδιαφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο.


Έχει κι άλλο

Στην περίπτωση που είτε τα σημεία ενδιαφέροντος (για το καθένα μπορείτε να αφήσετε κριτική, να εισάγετε αξιολόγηση, να ανεβάσετε φωτογραφίες και να το τοποθετήσετε στα αγαπημένα σας), είτε οι ειδήσεις σας φαίνονται λίγες, μην αγχώνεστε: οι άνθρωποι της Creative Image Technologies δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στην τροφοδότηση του CitisLIVE με έξτρα δεδομένα–μάλιστα μάθαμε ότι στο άμεσο μέλλον η database της εφαρμογής θα εμπλουτιστεί με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Εξ’ άλλου δεν θα αργήσουν να προστεθούν και άλλα έξτρα όπως τα εφημερεύοντα φαρμακεία και οι τιμές καυσίμων σε πρατήρια βενζίνης, ενώ ήδη προσφέρονται δεδομένα για την κίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Συνοψίζοντας με το CitisLIVE Greece, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που… ήρθε για να μείνει. Θα σας προσφέρει επαρκή πληροφόρηση για οτιδήποτε αναζητάτε στον δρόμο -και με δεδομένη την πείρα της Creative Image Technologies στη χαρτογράφηση, αντιλαμβάνεστε για τι αποτέλεσμα μιλάμε.  Οι άνθρωποι της εταιρείας αν μη τι άλλο έχουν και την όρεξη και την πείρα για να μας δώσουν κάτι καλό, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη «λαμπρή» συνέχεια του CitisLIVE.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain