Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Android event από την Google στις 29 Οκτωβρίου!



Μία πρόσκληση που αφορά ένα Android event και θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 29 Οκτωβρίου έστειλε η Googleστους Αμερικανούς τεχνολογικούς συντάκτες.


Η πρόσκληση, που γράφει πάνω απλά «The Playground is open», διευκρινίζει μόνο ότι το event έχει σχέση με το Android,χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκείνο που ελπίζουμε από αυτό είναι να δούμε μία νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού και σίγουρα μεγάλα νέα από την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες εβδομάδες είναι «γεμάτες» από Nexus νέα, με τις φήμες να θέλουν τη Google να συνεργάζεται με πολλούς κατασκευαστές στα νέα «Nexus Phones». Ήδη για το LG Nexus 4 έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες, ενώ οι πληροφορίες θέλουν και τη Sony να ετοιμάζει τη δική της «Google» πρόταση.
Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα με το event που θα πραγματοποιήσει η Google στις 29 Οκτωβρίου, η Microsoft έχει στοSan Francisco event για τα Windows Phone 8. Όπως καταλαβαίνετε το τέλος του Οκτωβρίου, μας ετοιμάζει πολλά νέα κι εμείς είμαστε έτοιμοι να τα υποδεχθούμε.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain