Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το Chromebook θα πωλείται και σε 3G έκδοση

Οι χρήστες θα μπορούν να «σερφάρουν» μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Μπορεί η Google στην παρουσίαση του νέου Chromebook να μην αναφέρθηκε καν στη δυνατότητα σύνδεσής του σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέονται στο διαδίκτυο, φαίνεται όμως πως τελικά η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 3G.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Samsung και της Amazon, ήδη διαθέτουν για παραγγελία το Samsung Chromebook 3G, προσφέροντας το μάλιστα μαζί με πρόγραμμα της Verizon με δωρεάν χρήση δεδομένων για δυο χρόνια.

Είναι περίεργο που η εταιρεία δεν είχε τονίσει αυτήν τη δυνατότητα κατά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Το νέο Chromebook δεν διαφέρει αρκετά από τον προκάτοχο του και παρά τη χαμηλή τιμή του δεν αναμένεται να σημειώσει σημαντική επιτυχία αλλά ούτε και να ανταγωνιστεί συσκευές όπως το Surface.

Η υποστήριξη συνδεσιμότητας 3G όμως, θα μπορούσε να προσελκύσει σημαντικό ποσοστό χρηστών οι οποίοι θα θέλουν μια οικονομική συσκευή για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η ευκολία που προσφέρει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι πολλές φορές αρκετή για να κάνει πολλούς καταναλωτές να του ρίξουν έστω και μια δεύτερη ματιά.

Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου θα κοστίζει 80 δολάρια επιπλέον, στα 329,99 και πέρα από την υποστήριξη 3G δικτύων τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παραμένουν τα ίδια. 
Πηγή: newsbeast 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain