Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στις 23 Οκτωβρίου η παρουσίαση του iPad Mini

Θα πραγματοποιηθεί στην Καλιφόρνια

Μετά από σωρεία φημών και υποθέσεων σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση του μικρότερου iPad από την Apple, η αμερικάνικη εταιρεία απέστειλε τις πολυαναμενόμενες προσκλήσεις στον Τύπο.

Η πρόσκληση αναφέρει πως το event θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο San Jose της Καλιφόρνια.

Χωρίς να δίνεται κανένα νέο στοιχείο στο γραφικό της πρόσκλησης, η φράση «We've got a little more to show you» και ειδικά η χρήση της λέξεις «little», μικρό δηλαδή, φανερώνει πως η Apple θα μας παρουσιάσει επιτέλους το iPad Mini. 

Το νέο, μικρότερο iPad αναμένεται να διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, δυο ηχεία αντί για ένα και το νέο Lightning connector που διαθέτει και το iPhone 5.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν μαζί με το iPad Mini θα παρουσιαστούν και άλλες συσκευές της εταιρείας, το πιο πιθανό όμως είναι να δούμε μια νέα έκδοση του MacBook Pro, ίσως και του νέου iMac.

Οι πρώτες φήμες ανέφεραν πως η Apple θα έστελνε τις προσκλήσεις την προηγούμενη Τετάρτη και πως το event θα πραγματοποιούταν στις 17 του μήνα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε αφού καθυστερήσεις στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας οδήγησαν στην αναβολή της παρουσιάσης.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά το iPad Mini, αυτό θα γίνει σίγουρα πριν τις γιορτές, τουλάχιστον στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν η Apple δεν αντιμετωπίσει προβλήματα στην παραγωγή, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική ίσως και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.





Πηγή: newsbeast 



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain