Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Nέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage

Η HP παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage, οι οποίοι προσφέρουν οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις και ενσωματώνουν τεχνολογίες που η HP παρουσίασε πρώτη στην αγορά, όπως απευθείας ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο.

Με τη νέα σειρά Ink Advantage, η HP κάνει την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες και τις μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν έως και τις διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος

Η νέα σειρά HP Deskjet Ink Advantage

• Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One έχει έξυπνη οθόνη γραφικών για εύκολη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

• Ο μικρός, ασύρματος εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν να κάνουν τα πάντα από μια οικονομική συσκευή: να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν.

• Οι νέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και 5525 e-All-in-One προσφέρουν τη λειτουργία HP Wireless Direct Printing, για ασύρματη εκτύπωση χωρίς να απαιτείται δίκτυο ή router.

• Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One και 4625 e-All-in-One επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν και να λαμβάνουν ή να στέλνουν φαξ εξοικονομώντας έως και 40% ενέργεια, χάρη στη λειτουργία προγραμματισμένης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (Scheduled On/Off).

«Στην HP έχουμε αξεπέραστη παράδοση στο να θέτουμε κορυφαίες στον κλάδο καινοτομίες και επιλογές στην υπηρεσία των πελατών μας. Η διευρυμένη σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage προσφέρει προσιτές επιλογές που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας περισσότερες εκτυπώσεις με μικρότερο κόστος, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η αξιοπιστία», δήλωσε η Κάτια Νικηταΐδου, Γενική Διευθύντρια του Printing & Personal Systems Group της HP.

Η HP είναι η πρώτη που παρουσίασε τη σειρά Ink Advantage για εκτύπωση έως και διπλάσιου αριθμού σελίδων με το ίδιο κόστος και διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι νέοι εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά και γρηγορότερες ταχύτητες εκτύπωσης από τους προκατόχους τους και προσφέρονται σε διάφορα επίπεδα τιμών ώστε να καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Πηγή: proho.gr


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain