Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Διαθέσιμα τα Windows 8 στους κατασκευαστές




Στο τελευταίο στάδιο πριν τη διάθεση τους στην αγορά μπήκαν τα Windows 8 καθώς ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη και δοκιμή τους, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η διάθεσή τους στους συνεργαζόμενους (με τη Microsoft) κατασκευαστές hardware.


Κατόπιν αυτού, οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές θα μπορούν να προετοιμάσουν τα προϊόντα τους εγκαίρως για την παγκόσμια διάθεση των Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου του 2012.
Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ειδικά κοινά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται developers, επαγγελματίες της πληροφορικής και συνεργάτες, θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση στον τελικό  RTM κώδικα (release to manufacturing), λίγο αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα. Ημερομηνίες – κλειδιά  είναι οι εξής:
•    15 Αυγούστου: Οι developers που αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για τα Windows 8 θα μπορούν να κατεβάσουν την τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής MSDN subscription, καθώς και να επισκεφθούν το Windows Dev Center προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην τελική έκδοση του Visual Studio 2012.
•    15 Αυγούστου: Οι επαγγελματίες της πληροφορικής που δοκιμάζουν τα Windows 8 σε οργανισμούς/επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση στην τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής TechNet subscription.
•    16 Αυγούστου: Οι πελάτες που διαθέτουν το Microsoft Software Assurance για Windows, θα μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση των Windows 8 Enterprise μέσω του Volume License Service Center (VLSC), που τους επιτρέπει να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να αρχίσουν να υιοθετούν τα Windows 8 Enterprise στον οργανισμό τους.
•    16 Αυγούστου: Τα μέλη του Microsoft Partner Network, θα έχουν πρόσβαση στα Windows 8.
•    20 Αυγούστου: Οι Microsoft Action Pack Providers (MAPS) θα αποκτήσουν πρόσβαση στα Windows 8.
•    1η Σεπτέμβριου: Οι πελάτες του Volume License χωρίς Software Assurance θα μπορούν να αγοράσουν τα Windows 8 μέσω του Microsoft Volume License Resellers.
Η διάθεση των Windows 8 στο ευρύ κοινό θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου. Επιπλέον, στις 26 Οκτωβρίου, οι σημερινοί χρήστες των Windows θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν σε Windows 8 καταβάλλοντας ένα ποσό που ξεκινάει από 29,99 ευρώ. Επιπλέον εάν ένας χρήστης αγοράσει σήμερα ένα Windows 7 PC, θα μπορεί την ημέρα της γενικής διάθεσης των Windows 8, να αγοράσει μια αναβάθμιση σε Windows 8 Pro στην τιμή των 14,99 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν μια προ-έκδοση των Windows 8 πριν από την ευρεία διάθεση, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://preview.windows.com και να κατεβάσουν την Windows 8 Release Preview. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain