Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

To hotmail γίνεται outlook Επανασχεδιασμός της υπηρεσίας webmail της Microsoft με νέο όνομα και νέες δυνατότητες
Σε ένα εντυπωσιακό επανασχεδιασμό της υπηρεσίας webmail αλλά και των cloud υπηρεσιών που συνοδεύουν το hotmail προχώρησε η Microsoft, μέσα από τη νέα πλέον σελίδα, outlook.com. Με την πληκτρολόγηση της συγκεκριμένης διεύθυνσης και των κωδικών που ισχύουν για τις υπηρεσίες homtail και windows live, ο χρήστης εισέρχεται σε ένα ολοκαίνουργιο, πολύ καθαρό περιβάλλον, για τις υπηρεσίες που μέχρι τώρα λάμβανε.


Σύμφωνα με μια πρώτη εικόνα, το περιβάλλον θυμίζει το αντίστοιχο περιβάλλον για το λειτουργικό Windows των κινητών τηλεφώνων αλλά και το νέο περιβάλλον των Windows 8 για τα PC.  Ανάμεσα στις καινούργιες δυνατότητες έχουμε:
- Ένα καινούριο, καθαρό περιβάλλον εργασίας που είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, συνεργάζεται με τις συσκευές σας μέσω του Exchange ActiveSync και αποφορτίζει την αλληλογραφία, έχοντας 60% λιγότερα pixels στην επικεφαλίδα και 30% περισσότερα ορατά μηνύματα στα εισερχόμενα. Επίσης δεν προβάλλονται διαφημίσεις ή μεγάλα πλαίσια αναζήτησης που είθισται να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.
- Σύνδεση με φίλους και συναδέλφους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται: Το Outlook.com συνδέεται με το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google και σύντομα και με το Skype. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των φίλων σας, μηνύματα, status updates, chats, κλήσεις -  όλα με τη δύναμη μιας συνεχώς ανανεωμένης λίστας επαφών που είναι συνδεδεμένη με αυτά τα δίκτυα.
- Το Outlook.com ταξινομεί αυτόματα τα μηνύματα από τις επαφές, τα newsletters, τα shipping updates και τις ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ με τη λειτουργία sweep ο χρήστης μπορεί να τα μετακινήσει ή να τα σβήσει με ελάχιστες κινήσεις. Επιπλέον, η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν Office Web Apps – Word, Excel, PowerPoint και OneNote, καθώς και SkyDrive.
- Διατηρεί την προσωπική αλληλογραφία πραγματικά προσωπική (δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην ανταλλαγή διαπροσωπικών emails,  δεν σκανάρει την προσωπική αλληλογραφία για διαφημιστικούς σκοπούς), ενώ διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία για όσους κάνουν συχνή και έντονη χρήση.
- Συνεργάζεται με το σύνολο των προγραμμάτων του Office. Μπορείτε να ανοίξετε και επεξεργαστείτε αρχεία του Word, του Excel και του PowerPoint με πλήρη πιστότητα, απευθείας από τα εισερχόμενά σας αλλά και να αποθηκεύσετε έγγραφα του Office, φωτογραφίες ή άλλα μεγάλα αρχεία και μοιραστείτε τα με φίλους, χωρίς να πρέπει να ασχοληθείτε με συνημμένα, χρησιμοποιώντας το SkyDrive.
Σύμφωνα με τη Microsoft, το Outlook.com σάς προσφέρει και καλύτερη προστασία από ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία στον τομέα, με τα καλύτερα εργαλεία για να απαλλάσσεστε από ενημερωτικά δελτία, ενημερώσεις κοινωνικών δικτύων και καθημερινές προσφορές, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με τα email που σας ενδιαφέρουν. Χωρίς καθυστέρηση.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain