Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Samsung Store όπως… Apple Store;



Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να πάμε καιρό στο Βανκούβερ του Καναδά και έτσι χάσαμε τα εγκαίνια του Samsung Store. Περνώντας κανείς τις πύλες του μπαίνει αμέσως στον μαγικό κόσμο της Samsung έχοντας στη διάθεσή του κάθε συσκευή της κορεάτικης εταιρείας για να παίξει και να πειραματιστεί μαζί της. Μόνο που οι άνθρωποι της Samsung φαίνεται πως…εμπνεύστηκαν λίγο παραπάνω από τα αντίστοιχα καταστήματα της Apple κατά τη δημιουργία του δικού τους!


Το κατάστημα που είναι και το πρώτο της Samsung στη Βόρειο Αμερική, υιοθετεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στον χώρο και τα ξύλινα, επίσης πάλλευκα έπιπλα με τις στρογγυλεμένες γωνίες να «φιλοξενούν»ταμπλέτες, notebooks και smartphones. Στη Samsung βέβαια δεν θέλουν να ακούν περί αντιγραφής καθώς ισχυρίζονται πως στην ουσία προσέγγισαν εκ νέου κάποιες ιδέες που είχαν ήδη –και που είχαν υλοποιήσει το 2006 όταν είχαν ανοίξει ένα κατάστημα (θύμιζε περισσότερο εκθεσιακό κέντρο) στη Νέα Υόρκη.
Τελικά όμως το Samsung Store μοιάζει στα Apple Store; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, περιηγηθείτε έστω και… νοεράανάμεσα στα τραπέζια του και πείτε μας τη γνώμη σας!




via digital life

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain