Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Φήμες θέλουν την ανακοίνωση του iPhone 5 να γίνεται στις 7 Αυγούστου




Φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διήμερο, θέλουν την Apple, να  ετοιμάζεται να στείλει προσκλήσεις για την ανακοίνωση του iPhone 5 την Τρίτη 7 Αυγούστου. Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από το KnowYourMobile και πηγές των συνακτών του που, εκτός από την ημερομηνία, υποστηρίζουν πως την ημέρα της ανακοίνωσης, θα διατεθεί και η νεά έκδοση λειτουργικού, το iOS 6.


Αναλυτές αναφέρουν πως υπάρχει μία πιθανότητα να πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση του iPhone 5 τον Αύγουστο, με την λογική ότι η Apple θα θελήσει να προλάβει τις αγορές των Αμερικανών και Ευρωπαίων πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτό θα ήταν ένα λογικό επιχείρημα με το εξής … εμπόδιο. Η πιο σημαντική αγοραστική περίοδος για όλες τις εταιρείες, είναι τα Χριστούγεννα.
Η παρουσίαση του νέας γενιάς iPhone από την Apple μέσα στο κατακαλόκαιρο, θα σημαίνει αυτόματα ότι η κυκλοφορία του θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Αυτό θα την τοποθετήσει εντελώς έξω από την σειρά ανακοινώσεων του Σεπτεμβρίου, στην οποία η Apple έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: την άμεση κυκλοφορία της συσκευής που ανακοινώνει.
Ας μην ξεχνάμε πως, μετά την κυκλοφορία του iPhone 4S, που ήταν μία ανανεωμένη έκδοση του iPhone 4, η Apple «χρωστάει» στους fans της μία ολοκαίνουρια και διαφορετική συσκευή. Με αυτό το δεδομένο, δεν θα θυσίαζε αυτή την ολοκαίνουρια συσκευή σε μία «σχολική» περίοδο, ειδικά όταν η εταιρεία έχει αποδείξει ότι ο κόσμος είναι το πιάτο της. Οπότε, μπορείτε να ονειρεύεστε… αλλά κρατήστε την υπομονή σας και τα χρήματά σας για τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου. Και βάζουμε στοίχημα γι αυτό…

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain