Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

LinkedTourism κοινωνική δικτύωση στον κλάδο του τουρισμού

Το LinkedTourism είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο το οποίο απευθύνεται στους εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού. Τα μέλη του έχουν την ευκαιρία μέσα από αυτό να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς εργοδότες και να υποβάλουν τα βιογραφικά τους για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.


Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την στήριξη των υπόλοιπων δήμων του νομού. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι , να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν σπουδάσει την Ξενοδοχειακή τέχνη ή εργάζονται ήδη στον χώρο της φιλοξενίας.
Το LinkedTourism θα προβάλλει τα προσόντα και δεξιότητες των εργαζομένων και όσων επιθυμούν να εργασθούν. Μέσα από αυτό οι νέοι θα βρουν ένα βήμα προβολής που θα τους διευκολύνει στην αναζήτηση εργασίας.
Επίσης οι εργοδότες θα δημοσιοποιούν νεες θέσεις εργασίας ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν απευθείας αίτηση πρόσληψης στην επιχείρηση. Σταδιακά μάλιστα, θα παρέχονται πολλές άλλες υπηρεσίες στα μέλη του δικτύου.
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι : www. linkedtourism.gr, και μπορούν να γίνουν μέλη εργαζόμενοι στελέχη του ξενοδοχειακού τομέα καθώς και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Πηγή: proho.gr




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain