Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

e-volution awards: βραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές στο e-business Πλαίσιο, Eurobank και Winbank οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς




Τα e-volution awards 2012, όπου βραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν απενεμήθηκαν πρόσφατα. Μεγάλοι νικητές των βραβείων ήταν οι εταιρείες Πλαίσιο Computers με 2 βραβεία στις κατηγορίες «Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Περιβάλλοντος» και 1 έπαινο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις», Eurobank EFG με 1 βραβείο στην κατηγορία «Ασφάλεια – Πληρωμές» και 2 επαίνους στις κατηγορίες «Καινοτομία (Υπηρεσία-Προϊόν)» και «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις», η Winbank (Τράπεζα Πειραιώς) με ένα βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία (Υπηρεσία-Προϊόν)» και 2 επαίνους στις κατηγορίες «Εμπειρία Πελατών» και «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Καταναλωτές».


Ακόμη, 3 διακρίσεις έλαβε και η Χρυσή Ευκαιρία, λαμβάνοντας το βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Καταναλωτές» και 2 έπαινους στις κατηγορίες «Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Περιβάλλοντος» και «Usability».
Επίσης, η Multirama απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Social Media & Interactive Marketing, ενώ το zoo.gr πήρε το βραβείο στην κατηγορία Καινοτομίας.
Στους μεγάλους νικητές θα συμπεριλάβουμε και ένα δικό μας, το Φώτη, ο οποίος με τοOliveShop βραβεύτηκε στην κατηγορία Ολοκληρωμένη στρατηγική.
Ακόμη, το Getitnow.gr κέρδισε το βραβείο για την «Εμπειρία Πελατών», ενώ το travelplanet24.com απέσπασε αυτό της ευχρηστίας. Το z-mall.gr βραβεύτηκε ως «νέα ηλεκτρονική επιχείριση και η Apivita εκείνο για τη «Διεθνοποιημένη Επιχείρηση». Τέλος, η CosmoOne απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις στην υποκατηγορία «Δημοπρασίες», ενώ η Impact Information Systems στην υποκατηγορία «Τιμολόγηση».
Τα e-volution awards είναι ένας νεοσύστατος θεσμός του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Boussias Communications, που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Στη φετινή πρώτη διοργάνωση, κατατέθηκαν 80 συμμετοχές από μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες από όλους σχεδόν τους κλάδους. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από επιτροπή, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων, με πρόεδρο τον καθηγητή Γιώργο Δουκίδη, επικεφαλής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο είχε την ευθύνη της επιστημονικής υποστήριξης του διαγωνισμού.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain