Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Στις 50.000 οι Windows Phone εφαρμογές Επιταχύνεται η ανάπτυξη apps για την πλατφόρμα της Microsoft




Νωρίτερα του αναμενόμενου ξεπέρασαν το όριο των 50.000 οι εφαρμογές για τα Windows Phone της Microsoft. Σύμφωνα με την καταμέτρηση που έκανε το All About Windows Phone, χθες το βράδυ υπήρχαν 50.126 εφαρμογές και παιχνίδια στο Windows Phone Marketplace.


Το σημαντικότερο στοιχείο εκτιμάται πάντως πως είναι το ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μία σαφής επιτάχυνση όσον αφορά στη δημιουργία νέων εφαρμογών για τα Windows Phone. Συγκεκριμένα, ενώ χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για επιτευχθεί το όριο των 40.000, απαιτήθηκαν μόλις 40 ημέρες για τις επόμενες 10.000. Και γενικότερα η τάση είναι πως η πλατφόρμα της Microsoft πολύ σύντομα θα έχει το σύνολο των πιο δημοφιλών εφαρμογών για smartphones και tablets που είναι διαθέσιμα.
Βέβαια, το Windows Phone Marketplace απέχει πολύ από το App Store της Apple ή το Android Market, τα οποία έχουν πάνω από 500.000 εφαρμογές. Όμως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι συνήθως οι 100 πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε ένα marketplace είναι εκείνες που έχουν περίπου 80%-90% των συνολικών downloads. Κάτι που σημαίνει ότι ένα marketplace αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι να έχει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο “οπλοστάσιο” του.

MIssion Frappossible

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain