Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα εργαλεία του καλού geek για τις γιορτές

Η Microsoft επιδεικνύει κάποιες από τις δυνατότητες που υποστηρίζονται εγγενώς στα Windows 7, οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες την φετινή εορταστική περίοδο. Πειραματιστείτε με τον Windows Live Movie Maker για να φτιάξετε ευχετήριες κάρτες, μοιραστείτε φωτογραφίες online, κάντε video chat και παίξτε χωρίς χειριστήριο με το Kinect.
Εάν σκοπεύετε να στείλετε ευχετήριες κάρτες, αρχίστε τα πειράματα από τώρα, αξιοποιώντας ένα εργαλείο που συνοδεύει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Για να μοιραστείτε φωτογραφίες με έναν άλλο τρόπο εκτός από το παραδοσιακό e-mail, ανεβάστε τις στο σύννεφο ή μοιραστείτε τις απευθείας με φίλους στο Facebook. Εάν καλέσετε κόσμο στο σπίτι, σηκώστε τους από τις πολυθρόνες και παίξτε μαζί τους Kinect.

  • Δημιουργήστε την Τέλεια Εορταστική Κάρτα με Video, χρησιμοποιώντας το Windows Live Movie Maker: Για να δημιουργήσετε μία διασκεδαστική εναλλακτική εκδοχή της παραδοσιακής ευχετήριας κάρτας, χρησιμοποιήστε το Windows Live Movie Maker, που περιλαμβάνεται στα Windows 7, και δημιουργήστε εξατομικευμένες κάρτες με video. Μπορείτε εύκολα να τις μοιραστείτε μέσω Windows Live SkyDrive, Facebook ή ακόμα και από το δικό σας κανάλι YouTube.
  • Μοιραστείτε τις φωτογραφίες των γιορτών με φίλους και συγγενείς που βρίσκονται μακριά: Το Windows Live Photo Gallery, που περιλαμβάνεται στα Windows 7, απλοποιεί την ανταλλαγή των φωτογραφιών και την επεξεργασία τους και σας βοηθά να δημιουργήσετε άψογες οικογενειακές φωτογραφίες. Με το Photo Gallery, μπορείτε γρήγορα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους, αναρτώντας τες απευθείας στο Facebook με το πάτημα ενός κουμπιού ή ανεβάζοντάς τες στο Windows Live SkyDrive.
  • Συνομιλήστε μέσω video (Video Chat) στα Windows με τους αγαπημένους σας που βρίσκονται μακριά: Ακόμα και αν περνάτε τις γιορτές μακριά από την οικογένειά σας και τους φίλους σας, μπορείτε να βρεθείτε ‘εικονικά’ μαζί τους μέσω video chat. Με τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω video στο Windows Live Messenger, μπορείτε να τα πείτε με τους φίλους σας, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να είστε κοντά τους.
  • Περάστε πιο διασκεδαστικά το χρόνο με την οικογένειά σας παίζοντας Kinect για Xbox: Δεν είναι απαραίτητο να είστε φανατικός παίκτης για διασκεδάσετε με το Kinect για Xbox. Χωρίς να απαιτείται η χρήση χειριστηρίου, το Kinect θα σηκώσει εσάς και την οικογένειά σας από το καναπέ, ενώ διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα τίτλων, είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσει όλους.

Πηγή: in.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain