Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

«Απογειώνεται» το wifi στις πτήσεις

Η χρήση του θα αυξηθεί κατά 600% μέχρι το 2015

Οι ταξιδιώτες αναμένεται όλο και περισσότερο να επωφεληθούν από συνδεσιμότητα Wi-Fi κατά τη διάρκεια πτήσεων στα επόμενα χρόνια, καθώς οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες αρχίζουν να παρέχουν την υπηρεσία. Στην πραγματικότητα, μια νέα έκθεση από την εταιρεία ερευνών αγοράς In-Stat News διαπίστωσε ότι κατά την πτήση με παροχή Wi-Fi τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν από περίπου 225 εκατομμύρια δολάρια το 2011 σε πάνω από $ 1,5 δισ. το 2015.
Η έκθεση διαπίστωσε επίσης ότι smartphones και οι ταμπλέτες είναι οι συσκευές που θα χρησιμοποιούνται κυρίως στις πτήσεις για τη σύνδεση στο Internet.

Παρόμοια με τα hot spot στις αγορές, η Wi-Fi πρόσβαση είναι να εμπορευματοποιηθεί στην διάρκεια της πτήσης, με τα έσοδα να προέρχονται στις υπηρεσίες και τις λειτουργίες και όχι στην σύνδεση.

Η Virgin America ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο και στις οθόνες των προσκέφαλων, ώστε οι χρήστες μπορούν να μεταβούν on-line χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain