Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Προς συνεργασία Google και MiramaxΈτοιμες για συνεργασία δείχνουν να είναι η Google και η Miramax με στόχο τη διάθεση περιεχομένου της τελευταίας μέσα από όλα τα πιθανά κανάλια YouToube, Google TV και την πλατφόρμα του Android, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του thenextweb.com.


Οι συζητήσεις των δύο εταιρειών έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και ένα χρόνο, όμως όπως φανερώνουν οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Miramax, Mike Lang, στο thenextweb.com, εχει σίγουρα βρεθεί σημείο επαφής, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική.

Το τελευταίο διάστημα και οι δύο εταιρείες δείχνουν ιδιαίτερα δραστήριες στον τομέα του τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω Internet. Για την Google άλλωστε η πλατφόρμα Google TV φαίνεται να είναι ένα από τα μεγάλα της στοιχήματα, και ήδη εδώ και λίγο καιρό, ο Eric Schmidt έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο εξάπλωσής της και στην Ευρώπη, ενώ από την πλευρά της Miramax, μόλις πρόσφατα, παρουσιάστηκε εφαρμογή στο Facebook που παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης είκοσι τίτλων από το "πορτφόλιο" της.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain