Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Το FBI συνέλαβε τον άντρα που παραβίαζε email διασημοτήτων



Συνελήφθη ένας άντρας από την Φλόριντα που κατηγορείται για την παραβίαση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Christina Aguilera, της Scarlett Johansson, της Mila Kunis και αρκετών ακόμα διασημοτήτων.


Οι αρχές αναφέρουν ότι ο άνδρας, Christopher Chaney από το Jacksonville της Φλόριντα, χρησιμοποίησε κοινές πληροφορίες για να αποκτήσει πρόσβαση στους λογαριασμούς email.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών<…>της Minnetonka, Mark Lanterman, δήλωσε ότι οι ξεχασμένοι κωδικοί είναι η ευκαιρία των hackers να αποκτήσουν πρόσβαση σε κάποιον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν πολλές online υπηρεσίες υπενθύμισης κωδικών, όπως η τυπική ερώτηση ασφαλείας. Ο Lanterman αναφέρει επίσης ότι οι πληροφορίες των διασημοτήτων είναι άμεσα διαθέσιμες, αν και φυσικά δεν κινδυνεύουν μόνο αυτοί αλλά όλοι μας.

Η απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας μπορεί να είναι διαθέσιμη ή πολύ απλή ώστε κάποιος που σας γνωρίζει να μπορεί να την μαντέψει. Σε περίπτωση που δεν έχετε καλή μνήμη και θέλετε να κάνετε χρήση της ερώτησης καλό θα ήταν εκτός από το όνομα του σκύλου σας για παράδειγμα να προσθέσετε και κάποιους αριθμούς ή χαρακτήρες στην αρχή και το τέλος.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain