Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η πιο ισχυρή ταμπλέτα στον πλανήτη

Η ZTE φαίνεται να επικεντρώνεται πραγματικά σε μία δυνατή είσοδο και στον χώρο των ταμπλετών. Έχοντας μόλις παρουσιάσει το πρώτο Windows 7 τηλέφωνό της, η εταιρεία, που μέχρι πρόσφατα δεν μας είχε απασχολήσει σε αυτόν τον τομέα, η νέα ταμπλέτα της εντοπίστηκε στην Expo Comm στην Κίνα.
Με τις περισσότερες ταμπλέτες τετραπύρηνου επεξεργαστή Tegra 3 μα βρίσκονται ακόμα στα σχέδια ή σε FCC fillings, η ZTΕ παρουσίασε την ZTE T98 να λειτουργεί και να παρουσιάζεται κανονικά στην εκδήλωση. Έτσι η ταμπλέτα αυτή αποκτά τον τίτλο της ισχυρότερης εμπορικής τουλάχιστον, ταμπλέτας στον κόσμο.

Η ZTE Τ98 διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών οθόνη αφής με ανάλυση 1280x800. Παράλληλα διαθέτει φωτογραφική μηχανή 5MP στο μπροστινό τμήμα και μία ακόμα στο πίσω μέρος 2 MP. Όπως αναφέραμε διαθέτει επεξεργαστή quad-core Nvidia Tegra 3 (Kal-El) στα 1,5 Ghz, 1 GB μνήμης RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη, τέλος το λειτουργικό του θα είναι Android 3.2 Honeycomb.

Από συνδεστιμότητα θα προσφέρει Bluetooth, Wi-Fi και 3G, η μπαταρία του θα είναι μία 4000 mAh, ενώ το πάχος της ταμπλέτας είναι μόλις 11,5 χιλιοστά.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain