Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το event του Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Apple

 Το AllThingsD δημοσίευσε πριν λίγο περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο media event του Οκτωβρίου. Μετά την μη παρουσίαση νέου iPhone τον Ιούνιο, ακόμη μία παράδοση που ήθελε την Apple να διεξάγει τα μεγάλα events της στο San Francisco (και ιδίως στο Yerba Buena Center for the Arts) φαίνεται πως σπάει κι αυτή με την σειρά της.
Η φετινή χρονιά είναι τελείως απρόβλεπτη! Η Apple θα ανακοινώσει το νέο (ή τα νέα) iPhone(s) μέσα από τις ίδιες εγκαταστάσεις της…

“Sources close to the company say the demonstration will be held at Apple’s campus in Cupertino, California.”

Κι ενώ ακόμα είναι ασαφές γιατί η Apple επέλεξε να πραγματοποιήσει την μεγάλη ανακοίνωση “εντός έδρας”, το AllThingsD πιστεύει πως αυτό γίνεται εξαιτίας των προβλημάτων παραγωγής της νέας συσκευής και των πιθανών καθυστερήσεων της (βλέπε αργοπορημένη διάθεσή της στις διεθνείς αγορές), με αποτέλεσμα να είναι μεγάλο ρίσκο η κράτηση ενός τεράστιου χώρου όπως το Yerba Buena Center. Συν τοις άλλοις, ίσως η Apple επιθυμεί έναν πιο “οικείο” χώρο για τον νέο CEO Tim Cook που θα κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση νέου προϊόντος.

“Whatever the reason, the world will get it’s first look at the next iPhone at Apple’s Town Hall Auditorium in early October.”
Ίσως βέβαια να είναι και ο τρόπος του Steve Jobs για να μας αποχαιρετήσει…


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain