Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Vodafone 555 Blue
Τη διάθεση του Vodafone 555 Blue, του πρώτου ειδικά σχεδιασμένου κινητού στον κόσμο που χαρίζει την απόλυτη εμπειρία του Facebook, ανακοίνωσε η Vodafone.


Το Vodafone 555 Blue αναπτύχθηκε από τη Vodafone σε συνεργασία με το Facebook, για να προσφέρει όλες τις αγαπημένες λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, από τα status updates μέχρι τα posts και το photo sharing στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων. Μία  ελκυστική, εύχρηστη και οικονομική συσκευή, το Vodafone 555 Blue, ακολουθεί το πνεύμα της εποχής και εκφράζει την επιθυμία των ανθρώπων για επαφή και επικοινωνία με τους φίλους τους οποτεδήποτε, οπουδήποτε, μέσα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα το Vodafone 555 Blue παρέχει:

Δυνατότητα άμεσης χρήσης Facebook: Το Facebook είναι ενσωματωμένο στις λειτουργίες της συσκευής και έτοιμο για χρήση από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησης του κινητού.
Εμφάνιση όλων των τύπων μηνυμάτων σε μία οθόνη: τα μηνύματα του Facebook εμφανίζονται στα εισερχόμενα της συσκευής, μαζί με τα SMS και τα email.
Photo sharing με το πάτημα ενός πλήκτρου: δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών σε φίλους και επαφές μέσω Facebook με το πάτημα ενός πλήκτρου.
Αυτόματος συγχρονισμός των Facebook επαφών: τα προφίλ των φίλων στο Facebook συγχρονίζονται αυτόματα και πανεύκολα στον κατάλογο επαφών του Vodafone 555 Blue.
Συνεχή ανανέωση περιεχομένου: το Vodafone 555 Blue ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα της συσκευής, ώστε να κρατάει το χρήστη ενήμερο για ό,τι συμβαίνει στο Facebook, κάθε στιγμή.
• Tα πάντα με το πάτημα του Facebook πλήκτρου: το Vodafone 555 Blue διαθέτει ειδικό πλήκτρο «F» του Facebook, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί για μία σειρά λειτουργιών, όπως άμεση κοινοποίηση status update, photo sharing ή posts.
• Ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για mobile messaging: η οθόνη 2.4”, το οπτικό trackpad και το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY είναι ιδανικά για SMS, chatting και status updates.

Επιπλέον, το Vodafone 555 Blue διαθέτει web browser, Opera Mini 5, για γρήγορη πλοήγηση στο Internet.

To Vodafone 555 Blue θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο και στην Ελλάδα από τη Vodafone.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain