Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Ronaldo στο εξώφυλλο του PES 2012



Το δελτίο Τύπου της Zegetron έχει ως εξής:

Ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου, ο Cristiano Ronaldo της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το πρόσωπο που θα φιγουράρει στο νέο Pro Evolution Soccer 2012!

Η ανακοίνωση του νέου προσώπου για το PES 2012 έρχεται όταν η σειρά φτάνει σε νέα ύψη και είναι έτοιμη να σπάσει νέα ρεκόρ. Με τον παγκόσμιο τύπο να υποδέχεται το PES 2012 στην έκθεση Gamescom με εξαιρετικά θετικά σχόλια, η νέα τεχνητή νοημοσύνη και η ομαδικότητα φαίνεται ότι είναι τα στοιχεία που θα κάνουν το Pro Evolution Soccer 2012 να ξεχωρίσει έναντι όλων των ποδοσφαιρικών videogames μέχρι τώρα. «Πάντα θαύμαζα τη σειρά PES αλλά η ΚΟΝΑΜΙ έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά φέτος» είπε ο Ronaldo. «Η ουσία του Ποδοσφαίρου είναι η ομαδικότητα και τα σπριντ και οι ασίστ που προκαλούν φάσεις. Η ΚΟΝΑΜΙ ακολούθησε πιστά αυτό το δόγμα και το PES 2012 είναι ένας εκπληκτικός εξομοιωτής πραγματικού ποδοσφαίρου. Αν ξέρεις μπάλα, σίγουρα θα ασχολείσαι με αυτό το εκπληκτικό videogame».

Το Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3, Xbox360 και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, για PlayStation 2 και PSP στις 27 Οκτωβρίου και για Wii στις 3 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσουν εκδόσεις για 3DS και iOS.

Αύριο 24 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο το Demo του PES 2012 στο PlayStation 3, Xbox360 και PC για δωρεάν download.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain