Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Φήμες για το νέο μοντέλο 3DSΗ Nintendo σκέφτεται την προσθήκη δεύτερου αναλογικού μοχλού στο νέο μοντέλο 3DS σύμφωνα με το γαλλικό site 01net, το οποίο έχει πετύχει στο παρελθόν «λαβράκια» στη βιομηχανία. Σύμφωνα με το νέο, η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο το 2012, το οποίο θα πωλείται και με διαφορετική ονομασία, καθώς η Nintendo με την έως τώρα πορεία της κονσόλας είναι αρκετά «νευρική» με την αποδοχή του 3D από τον κόσμο και δεν επιθυμεί η κονσόλα να προωθείται τόσο πολύ για αυτήν της την τεχνολογία. 

Από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τις αναφορές της εν λόγω σελίδας, η εταιρία σκέφτεται ήδη και την προσθήκη ενός δεύτερου αναλογικού μοχλού. Οι σχεδιαστές της εταιρίας ήδη εργάζονται σε έναν “add on” μοχλό στο ήδη υπάρχον μοντέλο, ο οποίος θα πωλείται περίπου στα 10$. Σύμφωνα με τις φήμες, η Nintendo έχει δώσει εντολή στους δημιουργούς, να κατασκευάζουν τίτλους με χρήση δύο αναλογικών μοχλών.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι η Nintendo να ξέρει τι κάνει και να μην αφήσει ξεκρέμαστους με σπασμωδικές κινήσεις όσους έχουν προμηθευτεί ήδη την κονσόλα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain