Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φήμες για το νέο μοντέλο 3DS



Η Nintendo σκέφτεται την προσθήκη δεύτερου αναλογικού μοχλού στο νέο μοντέλο 3DS σύμφωνα με το γαλλικό site 01net, το οποίο έχει πετύχει στο παρελθόν «λαβράκια» στη βιομηχανία. Σύμφωνα με το νέο, η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο το 2012, το οποίο θα πωλείται και με διαφορετική ονομασία, καθώς η Nintendo με την έως τώρα πορεία της κονσόλας είναι αρκετά «νευρική» με την αποδοχή του 3D από τον κόσμο και δεν επιθυμεί η κονσόλα να προωθείται τόσο πολύ για αυτήν της την τεχνολογία. 

Από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τις αναφορές της εν λόγω σελίδας, η εταιρία σκέφτεται ήδη και την προσθήκη ενός δεύτερου αναλογικού μοχλού. Οι σχεδιαστές της εταιρίας ήδη εργάζονται σε έναν “add on” μοχλό στο ήδη υπάρχον μοντέλο, ο οποίος θα πωλείται περίπου στα 10$. Σύμφωνα με τις φήμες, η Nintendo έχει δώσει εντολή στους δημιουργούς, να κατασκευάζουν τίτλους με χρήση δύο αναλογικών μοχλών.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι η Nintendo να ξέρει τι κάνει και να μην αφήσει ξεκρέμαστους με σπασμωδικές κινήσεις όσους έχουν προμηθευτεί ήδη την κονσόλα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain