Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Νέα στοιχεία για το Pro Evolution Soccer 2012

Παρακάτω θα βρείτε περαιτέρω υλικά για τα νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν πάνω στο PES 2012. Συγκεκριμένα  βλέπουμε το Χειρισμό Συμπαικτών με Υποβοήθεια, το Χειρισμό Συμπαικτών Χειροκίνητα και τις βελτιώσεις στις Προσωπικές Μονομαχίες.


Χειρισμός των Συμπαικτών με Υποβοήθεια:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον εξηγούμε στο επόμενο βίντεο) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε κανονικά 2 παίκτες ταυτόχρονα!

 
Χειρισμός των Συμπαικτών Χειροκίνητα:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια (που τον είδαμε στο προηγούμενο βίντεο) με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον βλέπουμε εδώ) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως 2 παίκτες ταυτόχρονα!

 

Βελτιώσεις στις Προσωπικές Μονομαχίες:

Εδώ βλέπουμε τι έχει αλλάξει στις Προσωπικές Μονομαχίες.

Χειρισμός: Το σύστημα της τρίπλας στην επίθεση και της απώθησης και της παρεμπόδισης στην άμυνα έχουν απλουστευθεί ώστε να μπορεί ο καθένας να ζήσει τη μαγία της μονομαχίας σε οποιαδήποτε φάση 'ένας εναντίον ενός'.

Γραφικά: Τα νέα animations και το σύστημα της φυσικής στη σύγκρουση των σωμάτων κάνουν την κίνηση πολύ πιο φυσική και με ρεαλιστική ροή.

Νέα στοιχεία: Νέες τρίπλες και τρικ, νέος απλούστερος χειρισμός, νέα animations και σύστημα φυσικής, σύστημα στην προπόνηση που σου μαθαίνει όλα τα νέα τρικ.

 


To Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PC και Xbox 360 στις 29 Σεπτεμβρίου, και για PlayStation 2, Wii και PSP αργότερα μέσα στο φθινόπωρο.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain