Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Βίντεο κλήσεις με Skype και σε Android


Η αναβάθμιση στην έκδοση 2  για το Skype στο Android φέρνει ουσιαστικά την δυνατότητα βίντεο κλήσεων στο λειτουργικό σύστημα της Google, αρκεί να κατεβάσεις το Skype 2.0.0.45.
Ουσιαστικά πρόκειται για το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό, αφού πλέον θα μπορείτε να συνομιλείτε μέσω βίντεο με τις επαφές σας, που χρησιμοποιούν Skype πάνω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, είτε για smartphones είτε σε PC. Φυσικά αναφερόμαστε σε βίντεο κλήσεις 1 με 1, και δυστυχώς σε πρώτη φάση θα δίνεται η δυνατότητα σε χρήστες τεσσάρων συσκευών: HTC Desire S,  Sony Ericsson Xperia neo,  Sony Ericsson Xperia pro, και Google Nexus S. 

Οι υπόλοιπες δυνατότητες της νέας έκδοσης του Skype σε Android όμως δεν περιορίζονται σε αυτές τις συσκευές και μόνο. Οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα και να στέλνουν SMS, με την ανάλογη χρέωση της υπηρεσίας. Αλλαγές παρατηρούμε και στο user interface και το μενού για πιο εύκολη πλοήγηση στην εφαρμογή και βέβαια την δυνατότητα ανανέωσης status.

Όλα αυτά στα πλαίσια της προσπάθειας για την διάδοση του Skype σε όλες τις πλατφόρμες.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain