Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Οι Anonymous στρέφουν την προσοχή τους στην Ελλάδα!Δύο προειδοποιητικά βίντεο με στόχο την Ελλάδα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τη γνωστή πλέον διεθνή ομάδα χάκερ Anonymous, η οποία -μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις- δε μπορεί να μείνει άλλο με τα “χέρια σταυρωμένα”.
“Για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα είμαστε σιωπηλοί καθώς οι ελευθερίες και η ευημερία μας πωλούνται. Δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε τις αγριότητες στην Ελλάδα, γιατί μετά από την Ελλάδα καμία χώρα δεν θα αφεθεί αβλαβής από την πλεονεξία των τραπεζικών καρτέλ και των διεφθαρμένων κυβερνήσεων”
Με τις εικόνες βίας στο φόντο του βίντεο, οι Anonymoys συνεχίζουν:
“Ο χρόνος έχει έρθει για μας, να επιλέξουμε πώς τα παιδιά μας και οι νεότερες γενεές θα μας θυμούνται. Ερχόμαστε ενώπιον σας με ένα μεγάλο βάρος επανώ στις καρδίες μας και μιλούμε στις συνειδήσεις σας, να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό ως συνάθρωποι μας, ηθικά, ανθρώπινα και συνειδητά”
Ποια μπορεί να είναι η επόμενη κίνηση των κυβερνοακτιβιστών, όπως αυτοαποκαλούνται, κανείς δε μπορεί να ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε νέα τους σύντομα.AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain