Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πώς συνδέονται τα Halo Anniversary και Halo 4;



Μιλώντας στο cvg.com ο Dan Ayoub, executive producer του Halo Combat Evolved: Anniversary, εξήγησε πώς η 343 Industries σκοπεύει να δώσει πληροφορίες στους παίκτες για την υπόθεση του Halo 4, μέσω της προόδου που θα σημειώνουν στο επερχόμενο remake του Combat Evolved. Πολύ απλά, οι παίκτες θα βρίσκουν διάσπαρτα μέσα στο παιχνίδι Terminals (παρόμοια με αυτά του Halo 3), όπου και θα ξεκλειδώνουν ένα video με στοιχεία για την ιστορία της σειράς, τα οποία θα οδηγούν σε μία αποκάλυψη σχετικά με όσα θα λάβουν χώρα στο Halo 4.


"Θυμάστε όλοι τα Terminals στο Halo 3, έτσι δεν είναι;. Αυτά ήταν βασικά τα 'easter eggs' του παιχνιδιού. Τα έβρισκες προχωρώντας και έπαιρνες πληροφορίες για την ιστορία. Συνήθως αποτελούνταν απλά από κείμενο στην οθόνη. Αλλά το να διαβάζεις απλά κείμενο δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, οπότε κάνουμε κάποια πολύ cool πράγματα με αυτό. Θα ακούτε τον Tim Dabalo, τον voice actor για το Guilty Spark από το αυθεντικό παιχνίδι, να διηγείται αυτά τα Terminals." Aνέφερε χαρακτηριστικά ο Ayoub και πρόσθεσε:

"Τα Terminals σίγουρα προετοιμάζουν το έδαφος για την υπόθεση του Halo 4, αλλά θα ακούσετε περισσότερα γι' αυτό στο μέλλον. Δίνουμε στα Terminals μία οπτική ανακαίνιση αλλά λέμε την κάθε ιστορία με έναν οπτικό τρόπο. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από το να διαβάζεις κείμενο και μας επιτρέπει να μεταδώσουμε περισσότερο συναίσθημα στην αφήγηση. 'Εχουμε Terminals κρυμμένα σε όλο το παιχνίδι κι αν τα ανακαλύψετε όλα θα μάθετε για την ιστορία του σύμπαντος της σειράς Halo, το (ομώνυμο) δαχτυλίδι, και στοιχεία για αυτά που θα δείτε στο Halo 4."

Το Halo Combat Evolved: Anniverary έρχεται τον Νοέμβρη του 2011, ενώ το Halo 4, που θα ξεκινήσει μία νέα τριλογία για τη σειρά πάλι με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Master Chief, τα Χριστούγεννα του 2012. Kαι οι δύο τίτλοι προορίζονται αποκλειστικά για το Xbox 360 και σίγουρα αναμένονται με ανυπομονησία από πάρα πολλούς gamers ανά την υφήλιο.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain