Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Crystal Audio MediaMatchBox



Ακολουθώντας τα χνάρια του προγόνου του- του εξαιρετικά επιτυχημένου PicoHD5.1 - το Media MatchBox υιοθετεί ένα εξίσου μικροσκοπικό περίβλημα, «γεμάτο» δυνατότητες!


Εκμεταλλευόμενο τoν επεξεργαστή Realtek 1055, το MediaMatchBox είναι το ισχυρότερο Media Player της κατηγορίας τιμής του, σε αυτό το μέγεθος.

Όχι μεγαλύτερο από μια πιστωτική κάρτα, το MediaMatchBox χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά λεπτό του προφίλ και το επίσης μικροσκοπικό τηλεχειριστήριο. Και τα δυομαζί, μπορούν εύκολα να χωρέσουν στην τσέπη του καθημερινού σας τζιν!
Και το καλύτερο;

Χάρη στα ενσωματωμένα πλήκτρα πλοήγησης στο κάτω μέρος του MediaMatchBox, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού και να αφήσετε το τηλεχειριστήριο στο σπίτι!

Συμβατό σχεδόν με οποιοδήποτε φορμάτ βίντεο και ήχου μπορείτε να φανταστείτε, το MediaMatchBox μπορεί να παίξει ακόμη και αρχεία Blu-ray ISO, με ήχο High Definition (DTS-HD Master Audio και Dolby TrueHD)!

Παίζει ταινίες High Definition, με υπότιτλους στη γλώσσα της επιλογής σας, στερεοφωνικό ήχο μέσω downmix για σύνδεση απευθείας με την τηλεόρασή σας ή την πλήρη πολυκάναλη εμπειρία στο Home Cinema, με ένα μόλις καλώδιο HDMI.

Επίσης, χάρη στην πλευρική είσοδο καρτών SD και SDHC μπορείτε να απολαύσετε όλο το υλικό High Definition από την βιντεοκάμερά σας ή slideshow από τη φωτογραφική σας μηχανή, καθώς στο υπόβαθρο παίζει το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι (Music Slideshow).

Επιπλέον, το MediaMatchBox προσφέρει και τις ακόλουθες δυνατότητες:

- Υποστήριξη υποτίτλων σε αρχεία DVD-ISO
- ΔΔιχείριση αρχείων (Αντιγραφή, Επικόλληση, Διαγραφή, Μετακίνηση)
- Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής μουσικών αρχείων (Music playlist)
- Πανέμορφο περιβάλλον χρήστη με προηγμένους τρόπους απεικόνισης αρχείων (Εικονίδια, Προεπισκόπηση)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την CRYSTAL AUDIO Α.Ε. | Τηλ. 210 6134767, Fax 210 6137010

Το MediaMatchBox θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουλίου, στην τιμή προσφοράς των 69,99€ για αγορά on-line, από την ιστοσελίδα της Crystal Audio www.crystalaudio.gr.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain