Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τα tablets χρησιμοποιούνται κυρίως για παιχνίδια



Μία έρευνα της Google AdMob έδειξε ότι οι κάτοχοι tablets χρησιμοποιούν τις συσκευές τους κυρίως για να παίζουν παιχνίδια. 

Οι υπόλοιπες κοινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν email, κοινωνική δικτύωση, video, μουσική και ψηφιακά βιβλία. Από τα 1430 άτομα που έλαβαν μέρος, το 84% παίζει παιχνίδια, το 78% αναζητά πληροφορίες στο Internet, το 74% επικοινωνεί μέσω email, το 61% διαβάζει ειδήσεις, και το 56% χρησιμοποιεί social networks. Το 51% βλέπει video και ακούει μουσική, ενώ το 46% διαβάζει e-books. Επιπλέον, το 28% χρησιμοποιεί το tablet ως κύριο υπολογιστή, ενώ το 43% περνάει περισσότερο χρόνο με το tablet παρά με το PC. 

Το 82% χρησιμοποιεί το tablet στο σπίτι, και μόνο το 11% το χρησιμοποιεί ως φορητή συσκευή, στο δρόμο. Το 68% το χρησιμοποιεί για μία ώρα κάθε μέρα, και το 34% για δύο ή περισσότερες ώρες. Το 59% χρησιμοποιεί το tablet αντί να διαβάζει έντυπα, ενώ ένας στους τρείς ασχολούνται με το tablet περισσότερο από όσο με την τηλεόραση. Σε περίπτωση που απορείτε, η Google δεν διευκρινίζει στην έρευνα της ποια μοντέλα χρησιμοποιούν οι συμμετέχοντες.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain