Τρίτη 19 Απριλίου 2011

350.000 Android activations κάθε μέρα!

Google Android Rombot miniature
Το Google Android μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Η στιγμή που θα κατακλύσει ολοκληρωτικά την αγορά των smartphones δεν αργεί. Η Microsoft και τα Windows Phone 7 περιμένουν την Nokia για να αποκτήσουν πληθώρα συσκευών ενώ η Apple και ο Steve Jobs αρνούνται να δημιουργήσουν ένα πιο φθηνό και προσιτό iPhone για να αυξήσουν το μερίδιο τους πέρα από το 15% που κατέχουν τώρα παγκοσμίως.
Η Google όμως ακολουθεί τελείως διαφορετική στρατηγική και οι παλαιότερες εκδόσεις του Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από συσκευές που δεν έχουν επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα, το Gingerbread γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα High End Smartphones και σιγά σιγά εγκαταλείπεται το Froyo. Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν για να πραγματοποιούνται περισσότερες από 350.000 activations σε καθημερινή βάση παγκοσμίως. Ή τουλάχιστον, έτσι ανακοίνωσε εχθές η Google.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα ενεργοποιούνται περισσότερα από 10.500.000 τηλέφωνα με Android, δηλαδή περισσότερα από τον πληθυσμό της Ελλάδας.

[via away.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain